Bulivan

2011.07.22. 17:28

Telt házzal startolt az Alterába - Még nem késő átkopogni a szomszédba!

Már rögtön a nyitónapon telt házat vonzott a második alkalommal megrendezett Alterába Fesztivál, hiszen nemcsak a négy napos bérletek fogytak el, de a csütörtökre kiadott összes napijegy is. A legtöbb érdeklődőt a Tankcsapda koncertje vonzotta.

Gyuricza Ferenc


A körmendi Alterába a hazai fesztiválpaletta egyik újdonsága, hiszen azt tavaly rendezték meg először azzal a szándékkal, hogy a nyugat-magyarországi régióban is elérhetővé tegyék a fiatalok és a zenekedvelők számára a színvonalas szórakozási lehetőséget. Az első évi kedvező tapasztalatokat felhasználva, idén már négy naposra bővült a rendezvény, amelyre a legtöbb látogató Vas és Zala megyéből érkezett.

- A legtöbb látogató nemcsak a koncertek, hanem a fesztivál hangulata miatt érkezik hozzánk - mondta Hegedűs László, a rendezvény főszervezője. - Találtunk egy jó időpontot, amikor az országnak csak a túlsó felén, Debrecenben van komolyabb program, s sikerült a hazai könnyűzenei paletta jelentős részét lefednünk, hiszen a reggae zenétől kezdve a rockabilly-n, az ír kocsmazenén és alternatív rockon át egészen a heavy metalig számos stílus képviselteti magát. Az idővel sincs különösebb gondunk, a fesztiválozókat a kisebb esők nem zavarják.

A csütörtöki napon a Körmenden amúgy korábban még sosem járt Tankcsapda koncertjére voltak a legtöbben kíváncsiak, a népszerű debreceni trió ezt egy speciális programmal hálálta meg, hiszen több olyan dalt is műsorra tűzött, amelyek sem a tavaszi turnéprogramban, sem a Volt Fesztiválon nem került be a repertoárba.

- Haláli volt a buli, talán az életem egyik legjobb Tankcsapda koncertje - lelkendezett Kovács Andrea. - Ha a Depresszió is ugyanilyen szinten teljesít, akár mehetek is haza, hiszen más már nem érdekel a programból. Persze a haverok miatt végig maradok, hiszen szombaton és vasárnap is bulizni akarunk.

További programok:

Szombat

Black Sound  15.00
Violet Eye 15.50
Jóindulat 16.35
Paddy and the rats 17.15
Copy Con 18.30
Vad Fruttik 20.00
Kiscsillag  21.45
30Y 23.30

Vasárnap

Dorothy Lies 16.00
Don Gatto 17.00
KIPU  18.00
Heaven Street Seven
 19.00
Kowalsky 20.30
Ocho Macho 22.00
Mantraporno 24.00

 

 Nyár 2011

 Balaton 2011

 További zalai programok itt!

 Fesztivál 2011 - Minden egy helyen

 További zenei hírek itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!