Bulivan

2010.10.20. 09:52

Tetoválót játszik Mel Gibson a Másnaposok folyatásában

Tetováló művészként tér vissza a filmvászonra a magánéleti botránya miatt egy ideje a világtól elvonult Mel Gibson. A sztár kisebb szerepet vállalt a Másnaposok című tavalyi kasszasiker folytatásában.

MTI

A kis független vígjáték - amely végül 426 millió dolláros jegybevétellel zárta forgalmazását - egy szereppel Mike Tyson megtépázott reputációját is segített helyrebillenteni a közönség szemében. Talán Gibson is ezt a módszert akarta választani, hogy megbékítse elpártolt rajongóit.
   
A szerepléséről szóló híreket először a New York Post közölte, kedden pedig a produkció egyik bennfentese erősítette meg.
   
Gibson volt barátnője, Oksana Grigorieva énekesnő feljelentésére jelenleg hatósági vizsgálat folyik a színész-rendező ellen. A csöndben különvált pár első zajos botránya közös gyermekük láthatása miatt tört ki. Grigorieva azzal vádolta meg a színész-rendezőt, hogy durván bántalmazta őt és kisbabájukat. Telefonos veszekedéseik felvételei - amelyekről nem lehet tudni, hogy hitelesek-e - celebportálokra is kiszivárogtak.
   
Gibson a skandalum előtt fejezte be The Beaver című filmjét, amelynek forgalmazását a körülmények miatt bizonytalan időre elhalasztották.
   
A Másnaposok 2., amely az ismert hősöket ezúttal egy délkelet-ázsiai esküvőre vezeti, a tervek szerint 2011 májusában kerül a mozikba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!