Bulivan

2010.06.11. 09:34

Twilight-rajongók, figyelem! Kétrészes lesz a negyedik Alkonyat-film

Két részre bontva forgalmazzák a negyedik Alkonyat-filmet - jelentette be a gyártó Summit Entertainment stúdió. A Hajnalhasadás Stephanie Meyer azonos című vámpírregényéből készül, és az alkotók már korábban jelezték, hogy a 900 oldalas anyag túl hosszú és bonyolult ahhoz, hogy másfél órában össze lehessen foglalni a filmvásznon.

MTI

A stúdió azonban csupán csütörtökön erősítette meg a korábban kiszivárgott híreket, hogy a film kitűzött premierjén, 2011. november 18-án csak a Hajnalhasadás első részét láthatják a rajongók. A második rész bemutatójáról később születik döntés.
   
A negyedik Alkonyat-epizódot Bill Condon rendezi. A két részt egyszerre forgatják ősztől Melissa Rosenberg forgatókönyve alapján a jól ismert szereplőkkel, Kristen Stewarttal, Robert Pattinsonnal és Taylor Lautnerrel.
   
A főként kamaszlányokat mozgósító Alkonyat-sorozat első két epizódja több mint 1,1 milliárd dolláros mozijegybevételt hozott a stúdiónak. A nyár egyik legjobban várt produkcióját, a Napfogyatkozás című harmadik Alkonyat-filmet június 30-án mutatják be a magyar mozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!