Belföld

2013.05.24. 06:48

Az utcán végzett feleségével, majd öngyilkos lett

Csongrád - A házuk előtt, egy kézi súlyzó rúdjával bántalmazta feleségét az a férfi, aki a bűncselekmény elkövetését követően egy kamion elé hajtott csütörtök este Csongrádon – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

MTI

Szenti Szabolcs elmondta: a nyomozás eddigi adatai szerint a 44 éves nő Kétágú utcai házuk előtt füvet nyírt, amikor szóváltásba keveredett férjével. Az 54 éves férfi ezért egy kézi súlyzó rúdjával bántalmazta feleségét, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A támadó ezután az autójába ült, majd a Kiskunfélegyháza felé vezető úton egy kamion elé hajtott. A mentők már nem tudták megmenteni az életét, a kamion sofőrjét kórházba vitték - közölte a százados.

A rendőrség emberölés bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben - tudatta a szóvivő.

A főkapitányság csütörtök este tájékoztatta az MTI-t arról, hogy egy csongrádi férfit, aki a Tisza-parti város közelében közlekedési balesetben meghalt, a felesége megölésével gyanúsítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!