Belföld

2012.05.14. 15:23

Nem szaporít nyulakat a kormány (videó)

Hétfőn a parlament megkezdte három napos ülését.

LiveInfo

Az LMP-s Szabó Tímea felszólalásában politikai verőembernek nevezte az új posztokra kinevezett Lázár Jánost és Rogán Antalt.

Pálffy István elmagyarázta, hogy a kormányzatnak nem célja a magyarok „versenyszaporítása”, mert szaporítani a nyulakat szokták, a kormány nem szaporít - mondta Pálffy, reagálva a nemzetgazdasági minisztérium, népességszaporodást elősegítő, múlt héten nyilvánosságra került tervezetével kapcsolatban megjelent sajtóvisszhangokra.

Az ország gazdasága egyre kilátástalanabb helyzetben van - közli a Boldvai László MSZP-s képviselő, aki beszéde végén Matolcsyt lemondásra szólítja fel.

Perspektíva nélküli fiatalok címmel interpellál Osztolykán Ágnes. Az LMP-s képviselő szerint az állami férőhelyek számának csökkentésével a kormány elriasztja a fiatalokat az országból.

Halász János válaszában le szdsz-ezi az LMP-t, "Ön éppen úgy nem mond igazat, mint ahogy SZDSZ-es elődei tették" - mondta Halász János.

A KDNP-s államtitkár, Rétvári Bence a devizahitelesek megmentését szolgáló lépéseket részletezi.

„Halló, halló! Földbolygó hívja államtitkár urat” – felkiáltással Z. Kárpát Dániel kifejti, mi is a „magyar valóság”.

Videó:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!