Belföld

2010.09.11. 09:01

Vízátfolyások Észak Magyarországon

Vízátfolyás miatt lezárták a forgalom előtt szombat délután a Heves megyei Heréd és Nagykökényes közötti út egy szakaszát.

MTI

Szintén nem lehet közlekedni a Zagyvaszántó és Apc közötti úton. A közútkezelő társaság ügyelete emlékeztetett arra is, hogy a 3-as számú főút Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán, Mezőkövesd határában sem lehet közlekedni a sok víz miatt, az autókat a régi 3-as útra terelik, amely Mezőkövesd belterületén vezet keresztül.

A 21-es főút több szakaszán félpályás korlátozás van érvényben, a közútkezelő munkatársai dolgoznak az utakon - mondta Szeles Péter a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Hozzátette: az éjszakai esőzés miatt Etesen három szakaszon, és Rákóczibánya előtt is vízátfolyás alakult ki. Szuhán kőfal omlott egy patakba, Bátonyterenyén homokzsákkal védik a pincéket - mondta a szóvivő. Szeles Péter közölte: a hasznosi és a maconkai víztározókon nem okozott problémát az esőzés.

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!