Belföld

2010.01.22. 16:32

Tomcat kitálalt!

A tanúk meghallgatásával folytatódott a székesfehérvári bíróságon a kuruc. info per. A blogger, Tomcat kitálalt a tárgyaláson, miután állítólag önvédelmi fegyvert akart bevinni az épületbe.

zaol.hu

A bíróság épületének bejáratában kisebb balhé alakult ki, ugyanis az egyik tanú,  a Tomcat-ként ismert  Polgár Tamás egy  önvédelmi fegyvert akart  bevinni,  de a biztonságiak ezt megakadályozták. A per vádlottja  M. Balázs, most sem tett vallomást, és nem válaszolt a bíró, az ügyész, és a Gaudi- Nagy Tamással kiegészült védelem kérdéseire. Mielőtt a tanúk meghallgatásával folytatódott  volna a kuruc. info per, a bíró a tárgyalás zavartalanságának biztosítására hivatkozva, nem engedélyezte  a képfelvételek  rögzítését a tárgyalóteremben.

A nagy port kavart perben a Fővárosi  Főügyészség többi között személyes adatokkal való visszaéléssel vádolja M. Balázst, aki a vádirat szerint 2006-ban az internetes hírportál főszerkesztője volt.

Polgár Tamás a cikk megjelenése után helyreigazítást kért az fmh.hu-tól, amelyet az említett honlapon, eredeti formában közölnek: További részletek az fmh.hu-n, katt ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!