Belföld

2010.01.27. 11:43

Késsel fenyegetőzött a símaszkos férfi

Kedden egy símaszkos férfi ijesztett rá alaposan egy dunaújvárosi mobiltelefon-szolgáltatónál dolgozó két hölgy alkalmazottra. Késsel rájuk parancsolt a támadó, azonban sikerült kereket oldani a két rémült nőnek.

zaol.hu

- Éppen záráshoz készülődtünk, mikor a símaszkos férfi belépett az üzletbe és egy hatalmas késsel hadonászva az iroda felé próbált szorítani minket. Borzasztóan megijedtünk, ám még volt annyi lélekjelenlétünk, hogy kimeneküljünk az üzletből. Az egész támadás másodpercek alatt játszódott le. A símaszkos férfi még az utcán menekülve is késsel a kezében szaladgált - foglalta össze a kedd esti késes támadás eseménysorát az üzlet egyik alkalmazottja, akit láthatóan nagyon megviseltek a történtek.

A rendőrség szóvivője, Németh-Kész Mónika még a reggeli órákban elmondta:  kedden este 17 óra 58 perckor a Dózsa György úton található mobiltelefon-szolgáltató üzletbe lépett be egy símaszkos férfi késsel a kezében, majd annyit mondott a két női alkalmazottnak, hogy „Be az irodába!”. Sem pénzt, sem mást nem követelt, és nem is bántalmazta a két hölgyet.

További részletek a www.dh-online.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!