Belföld

2009.10.30. 15:36

Rálőttek egy mezőőrre Alsónémediben

A rendőrség nagy erőkkel keresi azt a férfit, aki csütörtökről péntekre virradóra a Pest megyei Alsónémedi külterületén többször rálőtt egy mezőőrre, majd elmenekült az őt üldözők szeme elől.

Az Olvasó

Éjjel egy óra körül történt lövöldözésben a szolgálatban lévő mezőőr a lábán sérült meg. A közelben járőröző másik mezőőr autóját hátrahagyva társa segítségére sietett, de az elkövető beugrott üresen álló autójába és elhajtott. A két férfi üldözőbe vette a támadót, aki a Budapest XXIII. kerületében a Grassalkovics utca és Templom utca kereszteződésében több autónak is nekiment, majd gyalogosan menekült tovább. A mezőőrök végül utolérték a férfit, aki ismét fegyvert szegezett rájuk, de nem sütötte el azt, majd ismeretlen helyre távozott - tudatta a rendőrség.
   
A megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés kísérletének bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!