Belföld

2009.04.29. 08:07

Az SZDSZ feloszlatását kezdeményezi a Jobbik

Budapest (OS) - Becsületsértés vétsége miatt bírósági feljelentést tesz a Jobbik a pártot neonácinak tituláló Gusztos Péter, Léderer András és Gyurcsány Ferenc ellen.

zaol.hu

A Legfőbb Ügyészségen pedig az SZDSZ feloszlatását kezdeményezem, miután a kirekesztő párt az Országgyűlés elnökét antidemokratikus módon arra kérte, hogy törvénytelenül tagadja meg a felesketését a Jobbik OVB-delegáltjának, Novák Elődnek, akiről az SZDSZ-es politikai maffiózók és a média rosszabbik része hazugságokat állít vagy híresztel (emiatt is megtesszük a szükséges jogi lépéseket).

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a rend és az igazság pártja, társadalmi támogatottsága egyre nagyobb, már a közvélemény-kutatások szerint is háromszorosa a 2 százalékos SZDSZ-ének. A kaotikus, rendezetlen közállapotok előidézése a zavarosban halászó, szélsőséges SZDSZ érdeke, amely így kísérli meg két évtizede tartó vezérszerepét még 1 százalékos támogatottsággal is fenntartani – de már nem sokáig.

A pánikkampányt folytató vadliberálisok érzik a vesztüket, ezért egyre durvább jelzőket és hazugságokat mondanak. Becsületsértésért legfeljebb egy éves szabadságvesztés jár a gyűlölködőknek, de a bukott politikusok majdani elszámoltatásakor más jogcímeken nagyobb büntetésre is számíthatnak, ha már nem tudják majd politikai nyomás alatt tartani a legfőbb ügyészt, aki függetlenségéről tehet bizonyságot, ha a politikai terrorizálástól sem visszariadó SZDSZ feloszlatását kezdeményezi.

Vona Gábor,
a Jobbik elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!