Bak

2016.09.13. 13:58

Anyatejes ünnep babakötvénnyel

Bak- Az anyatejes táplálás népszerűsítése és a családi kikapcsolódás jegyében rendeztek kedden összejövetelt a település faluházában.

Magyar Hajnalka

A programot szervező védőnő, Merthné Egyed Mária elmondta, a körzetéhez tartozó húsz csecsemő között mutatóba, ha akad tápszeres baba, minden elismerés megilleti hát az anyukákat. Ennek adtak hangot az összejövetelen is, amelyhez szinte játszótérré alakították a faluházat. A mintegy hatvan résztvevőt az óvodások műsora szórakoztatta, s bemutatkozott a Baba-móka foglalkozás is.

Dávidné Doma Diána, Dávid Levente, Csordásné Tóth Ildikó, Csordás Kinga, Hermánné Horváth Ágnes, Hermán Zénó, Talpallóné Császár Éva,Talpalló Regina, Gegő Csilla , Nagy Barnabás, Ambrus Andrea, Farkas Bella. Mögöttük Horváth Vivien, Horváth Zsombor, Nagy Ivett és Palkovics Dominik
Fotó: Merthné Egyed Mária

A rendezvényen Molnár Károly polgármester és Császár László jegyző köszöntötte a legifjabbakat és szüleiket, akik idén harmadik alkalommal babakötvényt is átvehettek. Az önkormányzat kilenc családnak nyújtott e módon támogatást. Mivel a legifjabb baki lakos, Németh Lili csak hétfőn érkezett haza a kórházból, őt és családját otthonában köszöntötte a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!