Állatvilág

2011.06.20. 13:14

A szép és okos Joda szerető gazdira vágyik

A nemrég Zalalövőn rendezett nemzetközi kutyakiállításon Joda a dobogó legfelső fokára léphetett fel, a Göcsej Kutyaklub nyílt napján pedig szépségével tündökölt. Gazdája legnagyobb örömére - már ha lenne gazdája

zaol.hu

Jodának ugyanis nincs gazdája, több társával együtt menhelylakó, s immár két éve vár szerető gazdira.
 


A 3 éves, ivartalanított szuka nagyon barátságos, szereti a hasát, jól kijön a többi kutyával, nem domináns, nagyon szerethető kutyus, aki rövid időn belül már a második versenyét nyerte.  A Zalalövőn rendezett CAC nemzetközi kutyakiállításról 1. díjat hozott el: ő lett a keverék kategória győztese, szombaton a Göcsej Kutyaklub nyílt napján pedig szépségversenyt nyert: a zsűri a keverékek és a fajta tiszta négylábúak közül „őnagyságát” ítélte a legszebbnek.
Az elismerő oklevél mellé finomságok is jártak, melyet nagylelkűen megosztotta társaival is – tudtuk meg a Bogáncs Állatotthont képviselő Bogdán Noémitől. Joda - akit verseny zsűrije csak "Csíkos csodának" titulált - ugyanis a megyeszékhelyi menhely lakója, ahol ugyan szerető kezek gondoskodnak róla, de mint négylábú társai, Joda is vágyik egy kizárólagos, szerető, gazdira, aki csak az övé. Bár menhelyi társaival jól kijön, a telt ház miatt szűkösen férnek csak el.

Ha szeretne egy díjnyertes, hálás kutyust Joda Önre vár, de érdemes megnéznie az örökbe fogadható kutyák képeit is.   Fotók és a menhely elérhetősége itt!



Kedvencek a ház körül rovatunk cikkei itt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!