ZTE KK

2015.03.31. 17:37

Döntőben a ZTE KK serdülői

Zalaegerszeg - A Zalakerámia-ZTE KK utánpótlás csapataira fontos mérkőzések vártak a hét végén. A találkozók után a serdülők öröme a legnagyobb hiszen a csapat országos döntőbe jutott.

Korábban írtunk már róla, hogy a ZTE KK U14-es korosztályú csapata veretlenül menetel a bajnokságban. Ezt a „jó szokását" pedig azóta is tartja a csapat, mely a legutóbbi, szolnoki selejtezőben újabb három győzelemmel jelentkezett: a Zsíros Tibor Akadémia (97-48), a Szolnoki Városi Sportiskola (90-53) és a Bp. Honvéd (95-74) ellen. A ZTE KK – függetlenül az utolsó fordulótól – biztosította helyét az országos nyolcas döntőben.

A kék-fehér klub gyermek csapata (U12) a regionális bajnoki szakaszban szerzett két győzelmet, a győri Széchenyi Kosárlabda Akadémia (88-33) és a Kanizsai Vadmacskák (96-38) ellen.

A Kenguruk (U11) a regionális bajnoki szakaszban a szombathelyi Ifjú Sólymok és a Kanizsai Mókusok ellen győztek. A régió három legjobb csapata (Ifjú Sólymok, Körmend, ZTE KK) közti végső sorrendet az elkövetkező mérkőzések eredménye határozza majd meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!