ZTE FC

2015.07.23. 06:47

Klubmenedzser érkezett a ZTE FC-hez (frissítve)

Már a szerda esti ZTE FC - Balatonfüred felkészülési mérkőzésen is jelen volt, de csütörtöktől állt munkába a ZTE FC NB II-es labdarúgó klubnál Ágoston Zoltán klubmenedzser.

Kerkai Attila

Információink szerint az új vezető szerepkörének pontos meghatározása egyelőre  még nem pontosított, de főleg gazdasági téren és a klubmodell kialakítása terén kap főbb szerepet.  Az új vezető Végh Gábor, a ZTE FC többségi tulajdonosának  felkérésére mondott igent, hiszen a cél egy még működőképesebb klub kialakítása.

Balról  Varga Miklós, a ZTE FC gazdasági vezetője, Kocsárdi Gergely klubigazgató és az augusztusban munkába álló Ágoston Zoltán klubmenedzser. Csütörtökön már egyeztettek az előttük álló legfontosabb teendőkről. Fotó: Katona Tibor

A kinevezéssel kapcsolatban megkerestük Kocsárdi Gergelyt is, aki elmondta: a stábnak bemutatták  az üzleti életből érkező Ágoston Zoltánt, de a részletekkel kapcsolatban ő is  a mai nap során  találkozik  az új  klubmenedzserrel,  aki ott lesz Ausztriában, a ZTE FC Petah Tikva elleni csütörtök esti, 18 órakor kezdődő felkészülési mérkőzésén.

A nap során nekünk is sikerült beszélnünk Ágoston Zoltánnal, aki annyiban pontosította a korábbi információkat: egyelőre  csak ismerkedik a klubbal, ugyanis augusztus elsejétől áll hivatalosan munkába. Mint mondta, a munkája  egyik fontos része az lesz, hogy a ZTE FC gazdálkodása még átláthatóbb legyen, és azoknak a céloknak megfeleljen, hogy az élvonalbeli tagságról reálisan beszélni lehessen. A klubmenedzseri posztot és a klubigazgatóit élesen különválasztaná, vagyis mindkét szerepkört fontosnak érzi, és szerinte kell is,  persze pontosan meghatározva a feladatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!