Zenei hírek

2013.05.21. 13:54

Negyedik stúdióalbumát adta ki a Thirty Seconds To Mars

Megjelent a színész-énekes Jared Leto vezette Thirty Seconds To Mars negyedik nagylemeze. Az új stúdióalbum a Love Lust Faith + Dreams címet kapta.

Gyuricza Ferenc

Megjelent a színész-énekes Jared Leto vezette Thirty Seconds To Mars negyedik nagylemeze. Az új stúdióalbum a Love Lust Faith + Dreams címet kapta.

Az új kiadványt az Up In The Air című dal vezette fel, amely azóta a világ szinte valamennyi popzenei szempontból jelentősebb országában meghódította a slágerlistákat. Maga a korong 12 dalt tartalmaz, s a felvételei igen izgalmas körülmények között történtek, hiszen a munkák Indiától kezdve Európán át a zenekar kaliforniai stúdiójáig különböző helyszíneken zajlottak. A produceri feladatokat ezúttal maga Jared Leto látta el, mindössze négy dalban volt segítségére a korábban a U2 és a Rolling Stones mellett is dolgozó Steve Lillywhite.

A 30 Second To Mars az új albumát bemutató turnéja során ismét ellátogat hazánkba, ezúttal a Volt fesztivál közönsége láthatja a zenekart, amely eddigi pályafutása során már több, mint ötmillió példányt adott el lemezeiből, míg a videoklipjeiket összesen 300 milliónál is többen tekintették meg a legnagyobb internetes megosztó oldalon. A Thirty Second To Mars emellett számtalan díj tulajdonosa is, többek közt az előző lemezük, a This Is War készítéséről szóló dokumentumfilmjüket is díjazták. A zenekar legutóbbi turnéja során pedig Guinness rekordot döntött, hiszen hat kontinensen, több, mint hatvan országban összesen 311 koncertet adtak.

Ezek is érdekelhetik