Zenei hírek

2013.05.28. 06:41

Együtt jön Budapestre a Heaven Shall Burn és a Hypocrisy

December elején újra fellép Magyarországon a metalcore zenét játszó Heaven Shall Burn. A német zenekar turnéjának a Hypocrisy lesz a vendége.

Gyuricza Ferenc

A dallamos death-metal és a metalcore elkötelezettjeként ismert német Heaven Shall Burn áprilisban jelentette meg legújabb, immár hetedik stúdióalbumát. A Veto című nagylemez anyagával a zenekar turnézni is fog, a nyár folyamán néhány fesztiválon lépnek fel, többek között az ausztriai Two Days A Week vendégei is lesznek, augusztus 31-én lépnek fel az osztrák-magyar határ közelében található Wiesen-ben. Ősz végén egy nagyobb szabású európai koncertsorozat vár rájuk, amelynek vendége a death-metal egyik európai legendája, az énekes-gitáros Peter Tagtgren vezette Hypocrisy lesz, de további zenekarok felbukkanása is várható az egyes helyszíneken.

A turné november 20-án kezdődik Saarbrücken városában. A koncertsorozatnak összesen hét németországi állomása lesz, de a zenekarok fellépnek Belgiumban, Svájcban, Olaszországban, Csehországban, Szlovákiában, Svédországban, valamint Magyarországon is. A budapesti koncertre december 3-én kerül sor a Dürer Kertben.

Ezek is érdekelhetik