Zene

2014.07.29. 17:30

Egerszegen forgatott klippel

Zalaegerszeg - A könnyűzene világában zalai előadóként nem egyszerű a felszínen maradni, de Dobri Zsolt, azaz R-Stone a jelek szerint pontosan tudja, mi kell az érdeklődés fenntartásához.

Horváth A. Attila

A többnyire saját dalokkal és mulatós feldolgozásokkal fellépő zalai énekes ügyesen használja a közösségi médiát és a videómegosztókat: dalait és klipjeit a netes felületeken mutatja be, illetve (szintén online elérhető) amatőr akciófilmekben is szerepelt már. Mint lapunknak mondta, két héten belül elkészül a 12. videoklipje, amelyet a Vártam rád című szerzeményhez készített zalaegerszegi helyszíneken.

- A mostani klipemnek is én írtam a forgatókönyvét, a téma pedig ezúttal is a szerelem. A másik főszereplő Csapó Alexandra, akivel már évek óta együtt dolgozom. Egyébként több amatőr előadónak is segítek a forgatókönyvek elkészítésében és a videoklipek helyszínének kitalálásában - számolt be Dobri Zsolt. Az énekes természetesen a YouTube-ra is feltölti majd produkcióját, és azt is elmondta, hogy már készülnek az újabb dalai. Jelenleg a nyári fellépések kötik le energiáit; az idén már a 35. műsoránál tart, amelyet egy alföldi településen ad elő hamarosan, de zalai falunapokon és más rendezvényeken is találkozhat vele a közönség.

R-Stone egyébként úgy tapasztalja, nem csak a tinik közül, de a középkorosztályból is egyre többen kedvelik a produkcióit. Az igényekhez igazodva elsősorban a dance-pop stílust képviseli, de a mulatós feldolgozásokkal is gyakran lép színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!