Zalaszentiván

2010.08.19. 11:01

Tizenhárman részesültek „Településért” kitüntetésben

Az Élhetőbb Zalaszentivánért Közhasznú Egyesület és a község önkormányzata a közelmúltban egész napos programra várta az érdeklődőket. Az időjárás eléggé mostoha körülményeket biztosított az „Augusztusi Nyári Fesztivál”-hoz, de ez nem szegte a majd ezerfőnyi résztvevő kedvét.

Horváth László

A programok késve kezdődtek ugyan, de így is sor került a lecsófőző-versenyre, melyet a zalaszentiváni „bikicsunáj” brigádja nyert meg. Ezzel egyidőben a rendezvénysátorban kulturális műsorok várták a szépszámú érdeklődőket, ahol többek közt fellépett DALA MÓNIKA – NÉMETH DÁVID kétszeres Karib/Latin Show-világbajnok páros. Az Apostol együttes (élő) koncertje előtt Dormán Miklós, Zalaszentiván polgármestere kitüntetéseket nyújtott át azoknak a személyeknek, akiknek áldozatos munkájuk, önzetlen tevékenysége hozzájárult a község jó hírnevének öregbítéséhez.


A Zalaszentiván Településért kitüntető címben részesült: Dr. Erdélyi Gábor körjegyző, Sömenek István érseki tanácsos, Pozsogárné Pintér Éva, Balogh Ferenc, Szakos Zsolt, Tuboly Zoltán, Péter Zoltán Takács Jánosné, Szabó Gyuláné, Sebestyén Miklós, Lukács Attila, Matyasovszky Dalma, az Eurotec-Zalavíz Zalaegerszegi Úszóklub versenyzője, és Dala Mónika.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!