Zalalövő

2014.04.14. 10:20

Rejtélyes ajándékok és kincsek versenye Zalalövőn

Zalalövő - Múlt héten pénteken, a város hagyományos költészet napi rendezvénye keretében hirdették ki a könyvtár két játékának eredményét.

Szabó Judit

Mondaíró pályázatot a megyei általános iskolák felső tagozatos tanulóinak hirdették meg, Rejtélyes ajándék címmel. A felhívásra 8 iskolából 12 írás érkezett, melyeket dr. Csider Sándor, a Nyugat-magyarországi Egyetem főiskolai docense értékelt. A rajzpályázatot zalalövői és környékbeli alsósoknak hirdették meg, Az én kincsem címmel. Itt 41 alkotás közül választották ki a legszebbeket.
A mondaíró pályázat díjazottjai: 1. Lugosi Csenge Anna (7. osztály, Sümegcsehi), 2. Besze Brigitta (7. oszt., Zalaapáti), 3. Szántó Virág Veronika (7. oszt., Vajda gimn., Keszthely). Különdíjasok: Jordán Lukács Lotár (6. oszt., Egry ált. isk., Keszthely), Nyakas Veronika (7. oszt., Rozgonyi ált. isk., Nagykanizsa).
A rajzpályázaton kilenc alkotást díjaztak a szervezők, illetve múlt pénteken kiállítás is nyílt a beküldött alkotásokból a „Salla” Művelődési Ház és Könyvtárban.

Lugosi Csenge Anna, aki tavalyi sikere után nyert ismét a mondaíró pályázaton (Fotó: Kovács Mónika)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!