Programok

2020.03.05. 07:00

Családi hétvége a kanizsai HSMK-ban

Kiállítás, családi túra és kézműves játszóház. A Kanizsai Kulturális Központ március 13. és 14. között különféle programokkal színesített családi hétvégére várja az érdeklődőket a Hevesi Sándor Művelődési Központba.

Benedek Bálint

A rendezvény iránt érdeklődők kezdésként március 13-án (péntek) 17 órakor „Az én hobbim” sorozat keretében Bogatin Gyöngyi horgolt munkáival és könyvével ismerkedhetnek meg a HSMK földszinti előcsarnokában.

Ugyanezen a napon és helyszínen 19 órakor Meddig? címmel vidám színházi, önismereti előadásra várják a látogatókat. Másnap, március 14-én (szombaton) reggel 8 órakor a Kanizsa Kul-Túra Egyesület társszervezésében 5 és 10 kilométeres családi túrát szerveznek Homokkomáromban, a gyaloglók a térség természeti és épített értékeit keresik fel. Ezt követően ugyancsak a ­HSMK-ban 15 órától a kézműves játszóházban kokárda, huszárcsákó és nemzeti színű zászló készítésére várják a gyerekeket.

Ha a fiatalok ezek után szeretnék átmozgatni magukat, akkor 17 órától részt vehetnek a Vajda Margit vezette Mondókás móka című Kerekítő foglalkozáson. Továbbá a kulturális intézményben még megtekinthetők Novinics Krisztián amatőr természetfotós, illetve Gránitz Miklós fotóművész kiállítása is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!