Zalaegerszeg

2014.06.15. 13:43

Megtalálták a 16 éves fiú holttestét a Zala folyóban

Zalaegerszeg - Szombat délután négy 15-16 év körüli fiatal, három fiú és egy lány ment le időt tölteni a Zala folyó Kemendollár és Alibánfa közötti szakaszára - értesült a Zalai Hírlap.

Magyar Hajnalka

Eddig tisztázatlan körülmények között valamennyien a vízbe csúsztak. Egyiküknek sikerült a lányt és egy fiút kihúznia a partra, negyedik társukat azonban elragadta az örvény.

Keresik az elmerült fiút Alibánfa határában a Zala folyóban (Fotó: Umberto Pezzetta)

A történtekről érdeklődtünk a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon. Kérdésünkre Nothoff Ingrid sajtószóvívő megerősítette, hogy egy eltünt fiatalt keresnek a Zala folyó említett szakaszán. A keresés már szombaton megkezdődött, estig tartott, s vasárnap délután folytatódott. A rendőrség és a tűzoltóság közösen, búvárok bevetésével kutat az eltűnt fiú után. A történteket közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Szerkesztőségünk arról értesült, hogy az eltűnt fiú petőhenyei. A társaság másik két fiútagja zalaszentiváni, a lány pedig ugyancsak petőhenyei.

Vasárnap 19 órakor a búvárok segítségével megtaláltak a holttestet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!