Zalaegerszeg

2017.06.07. 15:50

MUS-E tanévzáró Zalaegerszegen

ZALAEGERSZEG - A Landorhegyi Általános Iskolában június 1-jén került sor a MUS-E program tanévzáró ünnepségére, amellyel négy éven át tartó művészeti- és nevelőtevékenység zárult le.

Rákóczi Mariann

Az órákat Hochrein Judit zenész, a Kis Hétrét zenekar tagja és Tánczos György művésztanár tartotta. A zárórendezvényen - művésztanáraik irányításával - zenei és képzőművészeti ismereteikből adtak ízelítőt a programban részt vevő gyerekek. Filep Krisztina Mandula művésztanár, a MUS-E Magyarország Alapítvány képviselője "Hangfestés" címmel tartott foglalkozást.

Tánczos György művésztanár óráján
Fotó: Gedeon Tamás

A Landorhegyi iskola közel tíz éve kapcsolódott be a Yehudi Menuhin által megálmodott művészeti-nevelési programba. A 4.b osztály négy éven keresztül vett részt - a városban és az egész megyében egyedüliként - e művészeti programban.

Az alkotó tevékenység révén olyan élményben volt részük a gyerekeknek, amelyek gazdagították személyiségüket, megváltoztatták viselkedésüket, egymáshoz való viszonyukat, társas kapcsolataikat.

Rákóczi Marianna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!