Zalaegerszeg

2014.09.03. 17:52

Elkezdődött a Belvárosi szüret

Zalaegerszeg - A ska zenét, azon belül is részben saját dalokat, részben pedig feldolgozásokat játszó helyi Bőgőmasina koncertjével szerda este hét órakor megkezdődött a VII. Belvárosi Szüret és Zalai Teríték öt napos programja, amely a koncertek mellett egyéb kulturális, illetve gasztronómiai élményeket kínál az érdeklődők számára.

Gyuricza Ferenc

Fotók: Gyuricza Ferenc

Az este folyamán a Széchenyi téri nagyszínpadon a Pataky Attila vezette EDDA játszott 21 órától, a népszerű rockzenekar a májusi Egerszeg Fesztiválon vihar miatt elmaradt koncertjét pótolta.

A Belvárosi Szüret előzetesen meghirdetett programjában az érintettek betegsége miatt néhány változás lesz. A Bazooka kénytelen volt lemondani a csütörtök délután négy órára meghirdetett fellépését, így a koncertek csupán este hétkor kezdődnek, előbb a Lobo Latino, utánuk a Belmondo játszik.

Szombaton este hatkor Hrutka Róbert és zenekara helyett a Kaukázus együttes lép színpadra, és vasárnap délután is lesz egy csere, az órára meghirdetett HoneyBeast helyett a szombathelyi Anima Sound System zenekart láthatja majd a közönség.

Kapcsolódó cikk:

Amit tudnia kell a Belvárosi Szüret és Zalai Teríték Bor- és Gasztrofesztiválról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!