Zalaegerszeg

2014.09.18. 15:35

A landorhegyi piknik sem maradhatott el - Jól érezték magukat a gyerekek és a felnőttek

Zalaegerszeg-Landorhegyi - A zalaegerszegi városrészek nyár végi programjai közül nem maradhatott ki a landorhegyi sem.

Hajdu Péter

A Zalaegerszegi Városrészek Művelődési Központja és Könyvtára szombaton délután a Kodály Zoltán utcai sportpályán és a házak közötti füves területen ezúttal is megrendezte a Landorhegyi pikniket, aminek gasztronómiai vonulatát a terv szerint a grillező családok alkották volna. Valószínűleg a bizonytalan időjárás miatt erre kevesen vállalkoztak, két csapat izzította be a faszenet a sütőjében, de a piknik ettől függetlenül jól sikerült.

Légvár és csúszda foglalta el a füves területet, a gyerekek örömére. Fotó: Katona Tibor

Hatalmas légvár és csúszda foglalta el a füves területet, ahol a gyerekek már kora délutántól játszhattak. Az ilyen rendezvények középpontjában mindig a gyerekek vannak, a rendezők ezt ezúttal sem felejtették el, a pontgyűjtő játék izgalmat, és ajándékokat eredményezett a gyerekek számára.

Mesében sem volt hiány, aminek látványos formájáról a Griff Bábszínház gondoskodott. Felléptek még a Körtánc Ami moderntánc tagozatosai, a városrészben működő Nefelejecs Nyugdíjas Klub tagjai, aztán operett dallamok is felcsendültek, majd a Sláger Akusztik és a Dynamit Együttes koncertje zárta a programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!