Zalaegerszeg

2014.04.02. 17:33

Kinek a sikere?

Zalaegerszeg - Ha minden Vigh László érdeme, mit csinált dr. Gyimesi Endre és Gyutai Csaba országgyűlési képviselőként négy év alatt?

Szabó Judit

Erre vár választ az önkormányzat MSZP frakciója. A képviselőcsoport két tagja, Kiss Ferenc és Major Gábor szerdán sajtótájékoztatót tartott az önkormányzat sikereiről. Elmondták, tapasztalataik szerint a sikereket (legyen szó a ZTE futballcsapatának megmentéséről vagy a belváros fejlesztéséről) kívülálló sajátítja ki. Mégpedig Vigh László fideszes képviselőjelölt, aki - mint az MSZP-sek leszögezték - nem Zalaegerszeg országgyűlési képviselője. A város eredményeit nem lenne szabad a kampányban saját érdemeként bemutatnia, hangzott el.

Major Gábor hangsúlyozta: a színház több mint 60 millió forintos támogatásáról is a zalaegerszegi önkormányzat döntött, Vigh László ez ügyben is más tollával ékeskedik, tette hozzá. Major Gábor végül arra szólította fel Zalaegerszeg egyéni országgyűlési képviselőjét, dr. Gyimesi Endrét, valamint Gyutai Csabát, mint parlamenti képviselőt, hogy mondják el, az ő nevükhöz milyen eredmények köthetők.

Ezek is érdekelhetik