Zalaegerszeg

2012.04.17. 17:06

Az iskolának gyűjtenek

Jótékonysági gálaestre invitálja a segíteni akarókat a zalaegerszegi Csány László Közgazdasági Szakközépiskola. A rendezvény április 22-én, vasárnap 19 órakor kezdődik a Hevesi-színházban.

Magyar Hajnalka

A gyűjtés  célja  egy új tornaszoba, amire nagy szükség mutatkozik, hiszen  az iskolában jelenleg csak egy röplabda pálya méretű tornaterem áll a diákok rendelkezésére. A tetőtérben terveznek kialakítani egy ugyanilyen méretű  sporttermet, ám ehhez előbb elő kell teremteni az anyagiakat. 
 E folyamat első lépése a vasárnapi jótékonysági eset, ahol az intézmény diákjai a Hevesi Sándor Színház színművészeivel közös, illetve önálló produkciókkal rukkolnak ki. A profik csapatában a közönség elé lép Andics Mátyás, Andics Tibor, Bot Gábor, Debrei Zsuzsa, Farkas Ignác, Foki Veronika, Hertelendi Attila, Kanda Pál, Madák Zsuzsa, és Sztarenki Pál,  az est műsorvezetője.  Csányos diákokkal a soraiban  lép fel a Zalai Táncegyüttes, az Albatrosz, a Gála, valamint a Semiramis Tánccsoport. A műsorszámok között divatbemutató kínál élményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!