Zalaegerszeg

2006.09.21. 02:26

Százmilliós projekt az elhelyezkedésért

Zalaegerszeg (szj) - Foglalkoztatási Paktum létrehozásáról is határozott keddi ülésén a Zalaegerszeg és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás.

Mórocz Zsolt

Számillió forint nagyságrendű pályázati forrás segítheti a jövőben a zalaegerszegi térség foglalkoztatási helyzetének javítását. A többcélú társulás arról döntött, hogy hozzákezd a foglalkoztatási paktum kidolgozásához, melynek végső célja párbeszédet kialakítani a munkaadók, munkavállalók és képző szervezetek között, hogy a munkáltatók megtalálják a legmegfelelőbb munkaerőt, az álláskeresők pedig minél nagyobb arányban elhelyezkedhessenek. A program lebonylítására pályázatot nyújt be a többcélú társulás, a zalaegerszegi önkormányzat, a megyei munkaügyi központ és az egerszegi kirendeltség alkotta konzorcium a Humán Erőforrás Operatív Programhoz. A tervek szerint a vállalkozások, a települések és a kamarák együttműködésével javítanak majd a munkaerő-piaci helyzeten.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!