Választások 2018

2018.03.25. 18:49

Cél a biztonság megőrzése-hangzott el a keszthelyi lakossági fórumon

Világosan lehet látni az elmúlt hetek kampányából, hogy a Fidesz-KDNP-n kívül nincsen még egy olyan erő, amely akarná, képes és alkalmas lenne, hogy elérje a célt, hogy Magyarország ne váljon bevándorló országgá- mondta Szájer József.

Keszey Ágnes

Manninger Jenő és Szájer József a sajtótájékoztatón

Fotó: Keszey Ágnes/ Zalai Hírlap

Az Európai Parlament képviselője Manninger Jenő képviselőjelölttel közös keszthelyi lakossági fóruma előtti sajtótájékoztatóján azt is ismertette, hogy Magyarország a világ 15-ik legbiztonságosabb országa.

Felidézte, hogy az elmúlt napokban emlékeztünk a brüsszeli terrormerénylet második évfordulójára és szólt a pénteki franciaországi túszdrámáról. Kiemelte, hogy a biztonságot úgy lehet megőrizni, ha a bevándorlást nem szükségesnek, hanem megakadályozandónak tekintjük, s hogy a magyar kormány mindent megtett Európa határainak védelméért.

Manninger Jenő és Szájer József a sajtótájékoztatón
Fotós: Keszey Ágnes/ Zalai Hírlap

Szólt arról, hogy 8 év alatt közel 10 százalékkal csökkent a munkanélküliség, így hazánk a negyedik legjobb helyen áll az unióban. Ha tartható a 4 százalékos gazdasági növekedés, 2022-ig el lehet érni a teljes foglalkoztatottságot, bár az Európai Bizottság jelentése támadja az ezt lehetővé tevő közmunkaprogramot és a rezsicsökkentést.

Mint mondta: ezek megőrzéséhez erős kormányra van szükség, s a Fidesz-KDNP bebizonyította, hogy kiáll a magyar emberek és a nemzet érdekeiért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!