Utazó

2015.11.10. 22:21

Az év végi pihenéshez válaszd a Mala Gardent Siófokon! (x)

Bár még két hónap vissza van az évből, azért óhatatlanul elfáradunk így az ősz derekára, az egész évi munka, hajtás, gyereknevelés, esetleges plusz munka kiveszi minden energiánkat.

Erre rátesz még a bús-borongós, esős őszi idő, és nap mint nap azon kapjuk magunkat, hogy álmodozunk valami kis kényeztetésről, cseppnyi luxusról, egy kis kikapcsolódásról, környezetváltozásról, pihenésről.

Nos, ha már álmodozunk róla, akkor mi lenne, ha valóra is váltanánk az álmainkat? Hiszen mindezeknek nem kell álomnak maradniuk, könnyebben valóra válthatjuk, mint hinnénk. Közeleg az év vége, így bárki betervezhet magának egy kis kikapcsolódást az év utolsó napjaira, amikor maga mögött hagyja a zajos hétköznapokat, a munkát, stresszt, és megajándékozza magát, vagy szeretteit néhány nap tökéletes kikapcsolódással.

Akárhol is laksz, a téli Siófok remek úti cél lehet, hisz ilyenkor is gyönyörű a magyar tenger. Különösen, ha jégpáncél fedi a tavat, és korcsolyázók lepik el a partot. A Balaton meseszép amikor havazik, az északi part domboldalait befedi a hó., a látvány magáért beszél.

Ismerd meg Te is a téli Balaton szépségeit, és látogass el Siófokra, a Mala Garden Hotelbe , mely télen-nyáron várja a vendégeit kellemes környezetben, wellness részleggel, étteremmel, kávézóval, és Balit idéző hangulattal. Ha kicsit másra, különlegesebbre vágysz, akkor nem szabad kihagynod ezt az egzotikus hotelt, ahol igazi kikapcsolódást jelenthet néhány nap az esztendő végén, hogy aztán újult erővel kezdhesd majd a következő évet.

Miért is a Mala Gardent válaszd? A Mala Garden több mint egy átlagos hotel a Balaton parton. Egyedi stílusával, hangulatával, egzotikus világával kicsit a távoli Balira repíti az ide érkezőket. A szín és stílusvilághoz alkalmazkodik a hotel éttermének remek konyhája is, ahol több nemzet ételeit is megtaláljuk az étlapon, de a magyaros és a reform ételek kedvelői is meglelik a fogukra való étkeket. A finom vacsorát minőségi borokkal öblíthetjük le, majd desszertként a cukrászda specialitásaiból választhatunk. Itt tartózkodásunk alatt végigkóstolhatjuk a távol keleti, maláj, thai és magyaros ételeket, így minden nap egy új szeletkéjét ízlelhetjük meg a világnak.

Remek családi program lehet egy év végi pihenés ebben a mesés hangulatú hotelben a Balaton partján. Egy fárasztó év után mindenkinek megjár annyi, hogy néhány napot valódi kikapcsolódással töltsön. Az év végi ünnepek közeledtével remek ajándék lehet szeretteinknek egy pihenési lehetőség, melyet a Mala Gardenben töltenek el. Akár ajándékba adjuk a téli pihenést, akár saját magunkat lepjük meg vele, teljesen biztos, hogy nagyszerűen fogjuk érezni magunkat. Erre garancia a hotel wellness szolgáltatása is, ahol az évközben megfáradt testünket regenerálhatjuk: finn és infraszauna, jaccuzzi, trópusi élmény zuhany, és medence várja a felfrissülni vágyó vendégeket, valamint masszázzsal kényeztethetjük elgémberedett tagjainkat. A thai masszőrök által végzett eredeti thai masszázs pedig testünket, lelkünket újjá varázsolja. Az emeleten található medence páratlan élményt nyújt: Miközben a vízsugár erejével masszíroztatjuk a hátunkat, a pezsgőfürdő kényeztetéséből páratlan panorámában gyönyörködhetünk, elénk tárul az egész Balaton és a túlsó part. Mind nappal, mind este gyönyörű látványban lehet részünk.

Ha valami különösre, egzotikusra, igazán kényeztetőre vágysz, akkor ne hagyd ki, válaszd az év végi kikapcsolódás helyszínéül a Mala Garden Wellnesst ! Mert megérdemled!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!