Utazó

2012.04.20. 18:17

Szent Gróth Termálfürdő: fejlesztés ad jövőt

Zalaszentgrót - A fejlesztésekben látja a jövő héten nyitó Szent Gróth Termálfürdő jövőjét a város. E gondolat jegyében tartott pénteken sajtótájékoztatót Baracskai József polgármester.

Sámel József

Elmondta: 3,5 millió forintot szavaztak meg a büfék előtti terület rendezésére, az összegből sörkertet is építettek. Rendeződött a büfék üzemeltetésének jövője, azokat öt évre bérletbe adták. A programterv esetében arra törekedtek, hogy minél több rendezvény várja majd a fürdőzőket, ezt segíti a közös szlovén-magyar pályázati összeg is.

A város költségvetéséből éves szinten 18 millió forintot szavazott meg a fürdőre, bíznak abban, hogy az időjárás is kedvezően alakul, s az üzemeltetés rentábilis lesz. A létesítmény helyzetét hetente értékeli a menedzsment. Kiemelte: a jegyek árát minimálisan emelték, a 28-ai nyitónap mindenki számára, a hosszú hétvége pedig a zalaszentgrótiaknak ingyenes lesz, májusban a kistérség lakói kapnak kedvezményt. 



Turizmus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!