Tündérszépek 2021

2021.02.21. 14:00

Mitől szép egy nő? – Így látjátok ti (videó)

Tündérszépek szépségversenyünk kapcsán arról faggattunk titeket, hogy mi tesz egy nőt széppé.

Németh Lilla

A szépség erősen szubjektív fogalom, mindenkinek más a véleménye arról, milyen tulajdonságokat tart vonzónak. Vajon csak a külső számít, vagy legalább olyan fontosak a belső értékek is? Kizárólag a tökéletesség jöhet szóba, vagy éppen a hibáinktól leszünk igazán szerethetőek? Ezekre kerestük a választ, s meg is kaptuk tőletek!

Milyen legyen 2021 Tündérszépe?

Korábban szavazást is indítottunk arról, hogy milyen jellemzők birtokában legyen az idei győztes. Voksolásunk eredményeiből kiderült, hogy a legfontosabb számotokra a természetesség, ezt követte a pozitív kisugárzás, majd a magabiztosság.

https://www.zaol.hu/velemeny/olvasoink-szerint-ilyen-legyen-2021-tunderszepe-4895554/

Elindult az értékelés!

Február 15-től a zaol.hu-n és a Zalai Hírlapban minden nap bemutatunk egy-egy versenyzőt, akit portálunkon szívekkel támogathattok. Értékeléseitekkel nemcsak a kedvenceiteket segíthetitek, hanem értékes nyereményekkel is gazdagodhattok. További részletek ITT!

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/matol-lehet-osztani-a-sziveket-a-tunderszepeknek-4933462/

Még nem késő jelentkezni!

Március 7-ig még nevezhetsz szépségversenyünkre! Elmúltál 16, de még nem vagy 30? Mutasd meg magad, és vidd haza a modellszerződést! A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja. Jelentkezés és részletek: zaol.hu/tunderszepek-jelentkezes

Kiemelt képünkön 2020 Tündérszépe, Tótpeti Lili.

Kapcsolódó tartalom:

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/tudja-ki-volt-a-keszthelyi-simon-boske-megkerdeztuk-az-utca-emberet-videoval-4937677/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!