Sportvilág

2015.05.13. 16:32

Szépen búcsúzó bajorok

A labdarúgó Bajnokok Ligája első elődöntőjének visszavágóján kedden hazai pályán a Bayern meglőtte a maga három gólját, mint a Barcelona a Camp Nouban, csak közben kapott is kettőt.

Kühne László

A 3-2-es hazai siker pedig így összesítésben a vendégek továbbjutását jelentette illetve a szép búcsút a Bayern München szempontjából. A katalánok támadó triójából most a kétszer is eredményes Neymar volt a gólfelelős.

- Gratulálok a csapatomnak, remek dolog ilyen legénységgel dolgozni - kezdte Josep Guardiola, a Bayern mostani, és a katalánok ex-trénere. - De minden elismerésem a Barcelonának is, remélem, megszerzi ötödik elsőségét is Berlinben.

- Sokat hibáztunk védekezésben és támadásban is - mondta Thomas Müller, aki Benatia és Lewandowski után a második félidőben fordító bajorok harmadik gólját lőtte.

- Jól dolgoztunk - vélte Ivan Rakitic, a Barca középpályása. - Münchenben nem könnyű játszani, de bizonyítottuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat. Kemény csata volt, de ez természetes, mégiscsak a világ egyik legjobb együttese ellen játszottunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!