A bajnokság ezzel a viadallal még nem ért véget

2019.01.04. 07:00

Szilveszteri dartskupát rendeztek Lentiben

Mintegy húsz ver­seny­ző nevezett a múlt év végén megrendezett, már hagyományosnak számító szilveszteri dartsversenyre.

Korosa Titanilla

A szilveszteri verseny résztvevői Fotó: Korosa Titanilla/Zalai Hírlap

A Lenti Darts Club a székhelyének számító Zöld Ász sörözőbe hirdette meg a megmérettetést ez alkalommal is. A klubtagok mellett külsősök is neveztek szép számmal. A reggel kilenc órakor kezdődő és egészen estig tartó verseny végeredménye szoros küzdelemben alakult ki. A 2018-as szilveszteri viadal győztese Verein Rajnald lett, a második helyet a dartsegyesület elnöke, Bedő Zsolt szerezte meg, a dobogó harmadik fokára pedig Török Róbert állhatott fel. A legjobbak kupával és ajándékkal térhettek haza.

A szilveszteri verseny résztvevői Fotó: Korosa Titanilla/Zalai Hírlap

A néhány éve alakult darts­klub vezetőjétől megtudtuk: házi bajnokságuk még nem fejeződött be. A tagság az elmúlt évben néhány fővel csökkent, volt, aki elköltözött, vagy családi kötelezettségei miatt kevesebb ideje jut a sportra, de működésük zavartalan. Igyekeznek népszerűsíteni a dartsot, és céljuk, hogy megfelelő gyakorlóhelyet és bázist, illetve támogatókat találjanak maguknak. A klub továbbra is nyitott, várják a csatlakozni vágyókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!