Sport

2013.12.20. 10:20

Lehet készülni a Keszthelyi Kilométerekre

Keszthely - Nem is lehetett vitás, hogy 2014-ben is megrendezi Bedő Beáta és csapata a Keszthelyi Kilométerek elnevezésű utcai futóversenyt. A kétnapos fesztiválra elindult a nevezés, a versenyt a pünkösdi hétvégére, június 7-8-ra hirdették meg.

Kerkai Attila

– A kétnapos futófesztiválra a korábbi éveknek megfelelően a pünkösdi hétvégén kerül sor eretette a részleteket az ötletgazda és a főszervező Bedő Beáta. – Június 7-én 18 gyermekfutamot, vasárnap a félmaraton és maraton, egyben váltószámokat bonyolítjuk le. A hétvégére több mint 2000 futót várunk, s a 2014-es viadal egyik újdonsága, hogy Keszthelyen új pályát jelölünk ki, a jól bevált Fő téri befutó azonban megmarad. Az egyéni versenyzők mellett a váltó versenyszámok tagjai is megkapják a rendezvény különleges érmét.

A térség egyik legnagyobb utcai futóeseményére már lehet nevezni a viadal honlapján, ahol további részletek is megtalálhatók a viadallal kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!