Liverpool

2019.09.10. 15:22

Klopp nem a trófeákkal foglalkozik

A korábbiakhoz hasonlóan most sem a trófeák megnyerése motiválja Jürgen Kloppot, a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool vezetőedzőjét.

Liverpool's German manager Jurgen Klopp celebrates on the pitch on the final whistle in the English Premier League football match between Southampton and Liverpool at St Mary's Stadium in Southampton, southern England on August 17, 2019. - Liverpool won the game 2-1. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Glyn Kirk

A német szakember erről kedden, egy frankfurti szponzori eseményen nyilatkozott, és úgy fogalmazott,

minden mérkőzést meg akar nyerni, és a játékosaiból napról napra a legjobbat igyekszik kihozni.

„Aztán meglátjuk, ez hová vezet” – jelentette ki az 52 éves edző, hozzátéve, hogy természetesen változatlanul szerepel a céljai között az angol Premier League megnyerése a Liverpoollal.

„Az előző idényben nagyon közel voltunk ehhez, és a végén még az sem számított, hogy csupán egy meccset veszítettünk el az egész szezonban. Ezt eléggé kellemetlen tudomásul venni”

- mondta Klopp, utalva arra, hogy májusban a Manchester City 98 ponttal lett bajnok, és egy ponttal előzte meg a Liverpoolt.

„Ezzel a csapattal sok mindenre lehetünk képesek, az angol bajnoki cím pedig az elmúlt évek kemény munkájának gyümölcse lenne”

- nyilatkozta Klopp, akinek irányításával négy forduló után a Pool százszázalékosan vezeti a Premier League-et.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában