Sport

2017.08.07. 18:30

Helyes Csaba készülhet a szkandervilágbajnokságra

ZALAEGERSZEG Szép zalai sikerről kaptunk hírt, hiszen az elmúlt hét végén, Sárváron megrendezett országos szkanderbajnokságról a megyeszékhelyi Helyes Csaba három érmet is elhozott.

Kerkai Attila

Az Etalon Zala Szkander Sport Egyesület versenyzőjeként indult sportoló több kategóriában is megmérette magát. A Magyar Szkander Szövetség égisze alatt tartott viadalon a szenior 75 kg-os, a szenior 85 kg-os és az abszolút kategóriában is nevezett Helyes Csaba, aki két bronz- és egy ezüstérmet szerzett ezekben. Az egerszegi versenyző érdeklődésünkre elmondta továbbá, hogy a magyar válogatott tagjaként indulhat a szeptember elején Budapesten megrendezésre kerülő szkander világbajnokságon a masters 70 kg-os kategóriában, jobb kézzel.

Helyes Csaba a Sárváron szerzett érmeivel. Már készülhet a közelgő világbajnokságra - Fotó: ZSzSE

Helyes Csaba egyébként májusban a katowicei Európa-bajnokságon az ötödik, pontszerző helyen végzett, előtte áprilisban Szlovákiában Világkupát is sikerült nyernie, mellette a hazai országos viadalokon is rendre dobogós helyezéseket ért el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!