Sport

2017.07.28. 19:05

Tenisz: Balázsnak is szurkolhattak Goffin ellen

A Helikon TC és a SUN Teniszklub sportszerető baráti köre tisztelgő látogatást tett horvátországi Umagban megrendezett 250-es ATP tenisztornán.

Góth Imre

Egy sportolónak nemcsak a pályán nyújt élvezetet a mozgás, de az is, ha eljut olyan viadalokra, amelyeken testközelből láthat sztárokat, illetve olyan sportolókat, akiket egyébként legfeljebb a televízió képernyőjén keresztül köszönthetne.

A mellékelt fényképen a keszthelyi csapat tagjai láthatók (balról): Polgár Zsófia, Eric Jakubaas, Horváth Imre, Dely Gyula, Fatér Csaba, Lévai László, Hegyi István Fotó: A szezrő

Hasonló élmény vezérelte a keszthelyi teniszezőket is, akik útra keltek és a nem túl távoli tengerparti várost vették célba. A világranglista első harminc játékosa között olyanokkal találkozhattak, mint a 13. francia Gael Monfils, 14. belga David Goffin vagy a 27. olasz Fabio Forgnini. Ráadásul az első helyen kiemelt Goffin egy magyar versenyzővel, Balázs Attilával is összecsapott, amely mérkőzést a keszthelyiek élőben tekinthették meg. Balázs Attila szettgyőzelmet ugyan aratott, de a találkozót végül a belga nyerte. A jó hangulatú túra meghozta minden résztvevőben a kedvet, hogy minél hamarabb és gyakrabban megismételjék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!