Sport

2016.10.27. 16:41

A harmadik negyedben vesztettek

Nagykanizsa - Szezonbeli 5. mérkőzését Pécsett játszotta a Kanizsai Vadmacskák amatőr női NB I-es kosárlabdacsapata. És ha nincs az a bizonyos harmadik negyed, alakulhatott volna szorosabban is a találkozó...

Kühne László

PINKK SE-Kanizsai-Vadmacskák SE 69-52 (14-14, 18-16, 23-7, 14-15)

Pécs, 50 néző. Pécs, 50 néző. Jv.: Bálind A., Fleischmann.

Kanizsa: Fuisz 18, Gutai, Hegyi 12/3, Zsámár 10/3, Bánhegyi 10. Csere: Kötő 2, Kovács R., Scheiber, Ács, Sánta. Edző: Gábor Erzsébet.

A fiataljai kosaraival kezdte a mérkőzést a Vadmacskák, a nagykanizsai csapat Hegyi Vivien vezérletével a 7. percben már hét ponttal is vezetett. Igaz, a hazaiak a negyed végére egyenlítettek. A második tíz perc elején ismét nagyon koncentráltan játszott a vendégcsapat, mely Fuisz Viktória és a továbbra is eredményes Hegyi pontjaival a meccs 13. percében öt ponttal vezetett. Ám a folytatásban ismét egalizált a pécsi csapat, mely a nagyszünetig, ha szűken is, de átvette a vezetést.

Fordulás után a dél-zalaiak a játék minden elemében visszaestek, a vendéglátók pedig fokozatosan elhúztak tőlük. Az utolsó etapban ismét kiegyenlítetté vált a mérkőzés menete, Fuisz volt ekkor többször is eredményes, és ezt a felvonást nyerni is tudták a nagykanizsaiak.

Gábor Erzsébet: „Sajnos hiába tartottuk a lépést három negyeden keresztül a hazaiakkal, a harmadik tíz perc dekoncentrált játéka miatt végül alulmaradtunk."

Jók: Fuisz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!