Sport

2016.04.15. 14:04

A ZTE FC újrakezdi - Az NTE nagy veresége

Zalaegerszeg/Nagykanizsa - A női labdarúgó NB II Nyugati-csoportjában vereséget szenvedett az NTE 1866 csapata. A hét végén a ZTE FC-Angels is visszakapcsolódik a küzdelmekbe, hiszen az elmúlt két fordulóban szabadnapos volt.

Kerkai Attila

A ZTE FC-Angels együttese két játéknapból „kimaradt", de tartja második helyét. Sőt, ha a mostani fordulóban győz, akkor ismét az élre ugrik. Vasárnap 14 órától a Városi Sportcentrumban az egerszegiek a sereghajtó DAC Unió FC-t látják vendégül.

Az NTE 1866 csapata a legutóbbi fordulóban a Videoton vendége volt, és vereséget szenvedett.

Videoton-NTE 1866 7-2 (4-1)

Székesfehérvár, 50 néző. Jv.: Kovács J.

NTE: Balassa Sz. - Balassa A., Szabó Zs., Szollár, Somogyi Zs., Balassa D. (Tarsoly A.), Takács D., Veres, Luczi, Hozlár, Halász (Balogh E.). Vezetőedző: Benedek József.

A kanizsai gólszerző: Hozlár (2).

Jó eredmény reményében és a harmadik helytől is „látótávolságon belül" utazott az NTE női NB II-es focicsapata Fehérvárra és bízhattak is abban, hogy pontot, pontokat szerezhetnek. Ehhez képest csúnya vereségbe szaladtak bele egy igazi értékmérő találkozón.

Benedek József: „Összességében azt kell mondanom, nagyon enerváltan, tele hibákkal kezdtük a mérkőzést, amit sajnos már nem tudtunk kijavítani."

Jók: Balassa Sz., Hozlár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!