Sport

2016.03.03. 14:54

Vízilabda OB I B: Jól hangoltak a rangadóra a kanizsaiak

Nagykanizsa - Mivel minden győzelemnek jelentősége van a felsőházi rájátszás szempontjából a vízilabda OB I B-ben, a jelenleg negyedik Kanizsa VSE nem is hibázhatott a sereghajtó Cegléd ellen.

Kühne László

Kanizsa Vízilabda SE – Ceglédi VSE 13-8 (3-2, 4-3, 2-0, 4-3)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés. Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Torda, Mikesy.

Kanizsa: Kiss Cs. - Fábry 1, dr. Kaszper G. 2, Kéri 1, Virt M. 1, Cseh 2, Kis Zs. Csere: Bakó, Cserdi I. 2, Klie 1, dr. Gulyás 3, Molnár D., Kocsmár. Edző: Simonka Ferenc.

Mindkét csapat idegesen kezdte a mérkőzést, rossz átadások, pontatlan befejezések jellemezték ezt az időszakot, végül Kaszper Gábor törte meg a gólcsendet. A ceglédiek egyenlítettek, de Kéri Péter és Gulyás Ábel találataira csak egy vendégválasz érkezett. A második negyedben felváltva estek a gólok, kanizsai oldalról Kaszper mellett Fábry József akciógóllal köszönt be, Gulyás  pedig újabb két góllal terhelte meg a ceglédiek hálóját. A harmadik nyolc percben Kiss Csaba klasszis teljesítményt nyújtott a KVSE kapujában, a támadások közül kettőt sikerült gólra váltani: Klie Ferenc és Cseh Attila volt eredményes. A záró játékrészben már volt közte 7 gól is, de a végén valamelyest lankadt a figyelem hazai oldalon és "csupán" ötgólos győzelem lett a vége.

Simonka Ferenc: - Jól jött ez a siker a következő meccsünk előtt, melynek keretében a csoportot vezető BVSC II-t fogadjuk.

Jók: Kiss Cs., Gulyás, Kaszper.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!