Sport

2016.03.30. 17:29

A Zemplén SE öt érme - Mindkét női számot megnyerték a hazai lábtollasok

Nagykanizsa – A Zsigmondy-csarnok lábtoll-labda Eb-válogatónak adott otthont. A Civil Kerekasztal Kupán 5 egyesület 110 versenyzője vett részt.

Kühne László

A Kunics Réka által irányított kanizsai női csapat (Balogh Eszter, Morvai Noémi, Tukszár Zsófia, Vlasics Dalma) „rajt-cél" győzelmet aratott és a második fordulót követően két ponttal vezeti a ranglistát. Női párosban a zalai házi döntőt a Kunics-Morvai kettős nyerte a cserszegtomaji Mile-Udvari duó előtt.

A férfiaknál meglepetésre a ZSE Baranyai Benett, Horváth Gergő, Kunics Bence alkotta hármasa taszította le a dobogóról a kanizsai „centercsapatot". A párosoknál két dél-zalai egység, a Baranyai-Farkas, és a Huszár-Lukács is bronzérmes lett.

Zalai dobogósok. Női csapat (14 induló): 1. Balogh Eszter, Kunics Réka, Morvai Noémi, Tukszár Zsófia, Vlasics Dalma (Zemplén SE Nagykanizsa). Női páros (25): 1. Kunics Réka, Morvai Noémi (ZSE). 2. Mile Alexandra, Udvari Boglárka (Cserszegtomaji SK). Férfi csapat (17): 3. Baranyai Benett, Horváth Gergő, Kunics Bence (ZSE). Férfi páros (28): 3. Baranyai Benett, Farkas Balázs és Huszár Emil, Lukács Benedek (mindkét egység ZSE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!