Sport

2016.02.13. 17:13

ZTE ZÁÉV: közepes játékkal is fölényes győzelem

Zalaegerszeg - A tekézők Szuper Ligájában ezúttal csak a nőknél rendeztek fordulót.

Zalai Hírlap Sport

A  ZTE ZÁÉV együttese  az erős középcsapatnak számító BKV Előrét látta vendégül. A  zalaiak az előző fordulóban meglepetésre kikaptak Tatabányán, így mindenképpen nyerni akartak, ami nem  ígérkezett könnyű feladatnak. Csapatkapitányuk Csurgai Anita  betegség miatt ezúttal sem lépett pályára.

Nagy lendülettel kezdte a találkozót a zalai együttes. Az első sorban  dobó hazai játékosok -  Airizer, Molnár, Mátyás - valamennyi meccspontot megszerezte. A második sorban dobók közül  Szabó vesztett állásból, remek hajrával  fordított, Gál biztosan verte ellenfelét, Kovács kikapott Tóth K-tól a mezőny és  a vendégek legjobbjától.  A fővárosi játékos szerezte  a vendégek becsületpontját.

A ZTE ZÁÉV végül is biztosan győzte le a BKV Előrét. A magabiztos sikernek Baján János, a zalaiak mestere örült, de nem volt felhőtlenül  boldog.  A csapat által dobott össz fát kevesellte, jobb csapatok ellen kevés lesz a győzelemhez. Az alapszakaszból már csak két  forduló van hátra  hölgyeknél. A zalaiakra a Rákoshegy első és második csapata vár.  A  második hely megtartásához mindkét találkozót hoznia kell a ZTE ZÁÉV-nek,  ehhez jó és eredményesebb játékra lesz szükség.  ZTE ZÁÉV  - BKV Előre  7:1 ( 3235 : 3201).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!