Sport

2015.12.16. 17:20

A VII. Szív Szerszámsziget 24 órás torna mezőnye rajtra kész

Zalaegerszeg - Sajtótájékoztatón jelentették be a VII. Szív Szerszámsziget 24 órás teremlabdarúgó-torna szervezői, hogy mind a 24 indulói hely elkelt.

Kerkai Attila

A tájékoztatón Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere is részt vett. A hat évvel ezelőtti ötlet, hogy egy 24 órás teremlabdarúgó-tornával is állítsanak emléket az elhunyt magyar sportolóknak, mostanra évente visszatérő eseménnyé nőtte ki magát. Január 8-9-én pedig immár hetedszer rendezik meg az egerszegi Városi Sportcsarnokban - jelentette be Luki András az egyik ötletgazda és szervező. Társa, Udvarhelyi András a torna lebonyolításának részleteiről szólt, hogy a korábbiak helyett a négy darab hatcsapatos csoportból immár három együttes lép tovább, így 12 együttes kezdi meg az egyenes kieséses szakaszt, majd egy hármas „minitorna" dönt a a legvégén a dobogós helyezésekről.

Balról Luki András, Papp Gábor, Balaicz Zoltán, Udvarhelyi András és Pogacsics Krisztián a szerdai sajtótájékoztatón. Fotó: Jóna István

Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere köszönetét fejezte ki a szervezőknek, hogy van bennük hit és elkötelezettség és ez ad erőt ahhoz, hogy hosszú távon is megrendezzék tornájukat. Kitért arra, hogy a névadó támogató, a Szerszámsziget vezetője, Papp Gábor továbbra is segíti a szervezőket. Továbbá, a polgármester a sajtótájékoztatón jelen lévő Pogacsics Krisztiánnak, a Puskás FC élvonalbeli csapatának kapusának jelenlétét is kiemelte, hogy visszatér és nem feledi honnan indult és most is egy-egy ereklyét ajánlott fel jótékony célra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!