Sport

2015.04.18. 18:24

Kulcsár Zoltán Zalaegerszeg ultibajnoka

Zalaegerszeg - A Police-Ola LSK ultiszakosztályának szervezésében egy éve zajlott a küzdelem a Dózsa Klubban a megyeszékhely bajnoka címért.

Varga Andor

A 12 fordulós Göcsej Kupa keretében csak helyi illetőségű kártyások eredményeit vették figyelembe, illetve olyan versenyzőkét, akik a házigazda klubban versenyeznek. Utóbbi kategóriába tartozik az egyébként egervári Kulcsár Zoltán, aki az eredmények összesítése után elnyerte a bajnoki címet. A kupa záró fordulóját egyébként Tompos István nyerte meg.

A szombati győztesek: a Budapest Kupát Csikó Gyula (balról) szerezte meg, Zalaegerszeg ultibajnoka viszont Kulcsár Zoltán lett. Fotó: Varga Andor

De az ultisok szombaton sem elégedtek meg egyetlen versennyel: az asztalhoz ült 35 versenyző egy része a Budapest Bajnokság keretében vetélkedett. Az országos szövetség felmenő rendszerű viadalán Csikó Gyula (Zalaegerszeg) bizonyult a legjobbnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!