Sport

2015.03.28. 11:44

Ez történik a jövő héten Zala megye sportjában

Zala megye - NB II-es futballcsapataink ezúttal hazai környezetben lépnek pályára, és folytatja az alsóházi rájátszást a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda csapata is. Összeállításunkban a 14. hét zalai vonatkozású sporteseményeit foglaltuk össze, a megye határain belül és azon kívül.

Bozó Péter

MÁRCIUS 30., HÉTFŐ

16.30: A Kanizsai Vadmacskák a 9-16. helyért játszanak a női amatőr kosárlabda NB I-ben, a Szolnoki MÁV látogat Nagykanizsára.

20.00: A férfi futsal NB II Nyugati-csoportjában a Göcsej SK Siófokra utazik, ahol a tabella alsó harmadában tanyázó SFC SE vendége lesz.

ÁPRILIS 1., SZERDA

17.00: Amennyiben a ZTE NKK csapatának nem sikerül vasárnap nyerni az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen a női kosárlabda NB I/A 5-8. helyért folyó rájátszásában, úgy a párharcba harmadik, döntő mérkőzésre kerül sor szerdán Zalaegerszegen, a Városi Sportcsarnokban.

ÁPRILIS 4., SZOMBAT

11.00: A női labdarúgó NB II-ben hazai környezetben lép pályára az NTE 1866, a Videoton látogat Nagykanizsára.

13.00: A ZTE FC női focicsapata is otthon játszik, a SFAC-Sopron együttesével küzd meg a három pontért a zalaegerszegi ifjúsági sportcentrumban.

15.30: Folytatódnak a megyei labdarúgó-bajnokság élvonalának küzdelmei, a Lenti TE Sport 36 a Zalagrár Pókaszepetket látja vendégül, míg a Szepetnek az Olajmunkás Gellénházát fogadja a 21. játéknapon.

18.00: A labdarúgó NB II 22. fordulójában a ZTE FC a Siófokot látja vendégül a ZTE Arénában.

19.00: A férfi kosárlabda NB I/A középszakaszának alsóházában a Zalakerámia ZTE KK a Jászberény ellen lép parkettre a zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban.

ÁPRILIS 5., VASÁRNAP

15.30: A megyei labdarúgó I. osztályban a Lets Do It Technoroll Teskánd – Nagykanizsa, a Műszer Automatika Tótszentmárton – Horváth-Méh Kiskanizsa, a Semjénháza–Csács-NSE, a Tisza-Ép Sipos Pékség Zalaszentgrót – Szerszámsziget-Zalalövő és a Letenye – Hévíz mérkőzéseket rendezik.

Ezek is érdekelhetik