Sport

2015.03.23. 15:25

Berdár nyerte a megyei Top 12-t

Nagykanizsa - A Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE közösen rendezte meg a legrangosabb és legszínvonalasabb megyei asztalitenisz versenyt, a férfi Top-12 bajnokságot, mely még a tavalyinak felelt meg a zsúfolt versenynaptár miatt.

Kerkai Attila

A versenyen két hatos körmérkőzéses formában döntött a csoporthelyezésekről. Az A-csoportban Nyirő József nyert Barabás Balázs előtt, míg a B-ben Berdár Norbert végzett az élen Kahotek Kristóf előtt. A döntőbe jutásért Nyírő Kahotekkel, Berdár Barabással játszott. Mindkét mérkőzésen a két esélyes nyert, így összejött a mindenki által várt döntő. Berdár Norbert a fináléban magabiztosan verte hévízi vetélytársát és győzött a versenyen.

A képen a verseny érmesei, balról: Gyöngyösi Áron, Berdár Norbert, Kahotek Kristóf, Halász Lajos, Nyírő József, Barabás Balázs, Novotny Gábor és Takács Péter látható  Fotó: a szerző

Asztalitenisz férfi megyei Top-12 végeredmény: 1. Berdár Norbert (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE), 2. Nyírő József (Hévíz), 3. Kahotek Kristóf (Kanizsa Sörgyár SE) és Barabás Balázs (Gyenesdiás).

A második 12 mezőnyében nagyon szoros mérkőzésen Halász Lajos (Zalakaros) nyerte a döntőt Novotny Gábor (Zalakomár) előtt. A két bronzérmes Gyöngyösi Áron (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE) és Takács Péter (Zalakaros) lett. Végeredmény: 1. Halász Lajos (Zalakaros), 2. Novotny Gábor (Zalakomár), 3. Gyöngyösi Áron (KSSE) és Takács Péter (Zalakaros).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!