Sport

2015.03.18. 16:31

A legjobbak köszöntése Nagykanizsán: huszonkét sportág képviselői kerültek be a díjazottak közé

Nagykanizsa - Szerda délután Nagykanizsa önkormányzata ünnepélyesen köszöntötte a település 2014-ben kiemelkedő eredményeket elért sportolóit a Hevesi Sándor Művelődési Központ színháztermében.

Kühne László

Amint az kiderült, 22 sportág képviselői produkáltak jegyzett teljesítményt országos szinten (is), így például a díjazottak között üdvözölhették a felnőtt magyar bajnok úszó Molnár Flórát, a kajak-kenusok felnőtt mezőnyében sprintszámban harmadik hellyel büszkélkedő Németh Ádámot, vagy éppen a korosztályos birkózó világbajnokságról ötödik hellyel hazatért Egyed Balázst.

 

A kajakos, jelenleg a spanyolországi Sevillában edzőtáborozó Németh Ádám esetében érdekességként szolgálhatott, hogy a díj átvételét úgymond családi körben oldották meg, hiszen párja, Szekeres Kinga a SZKES Honvéd Kaszinó táncosaival szintén az elismertek között volt.

A sportolók a köszöntő keretében táncos műsorral is előrukkoltak, hiszen a már említett SZKES mellett a HSMK Premier Táncklubja és a Szan-Dia csapata is látványos produkciókkal szórakoztatta a közönséget.

Ezek is érdekelhetik