Sport

2014.12.02. 18:04

Teke: Egerszegen az ifjúsági fiúk idei bajnoksága

A hét végén a serdülő, az ifjúsági és a szenior tekézők számára az országos bajnokságokat rendezik meg, e s ezek sorában az ifjúsági fiúk Andráshidán vetélkednek az érmekért.

Kerkai Attila

A teke sportágban a korosztályos magyar bajnokságokat mindig decemberben rendezik, s így lesz ez az idén is. Az Andráshidai Roxy Teke klubban az ifjúsági fiúk mérik össze tudásukat szombaton és vasárnap, a zalai színeket pedig hárman, Ostrom Bálint, Pintér Károly és Farkas Ádám (valamennyien ZTK-FMVas) képviselik, méghozzá nem is esélytelenül. Mindkét nap 9 órakor kezdődnek a küzdelmek, s a szervezők bíznak benne, hogy zalai sikert is ünnepelhetnek majd a küzdelmek zárultával.

A többi korosztály országos döntőjében is lesz zalai részvétel. A serdülő fiúk Tatabányán találkoznak, itt Nagy Ádám (Zalaszentgrót), Gombos Gergely (Lauf B TK), Sipos Károly (Nagykanizsa), Vígh Levente (Nagykanizsa). A serdülő lányok Oroszlányba utaznak, itt Sabján Csenge és Gál Henrietta (mindketten ZTE-ZÁÉV TK) lép pályára, s nem utolsósorban a szeniorok is összecsapnak a bajnoki címért, ők Budapesten szerepelnek és népes zalai küldöttség utazik ide.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!