Sport

2014.11.19. 16:25

A Z. Csuti biztosan vezet az NB I B-s csapatbajnokságban

Nagykanizsa - A sakk NB I-es forduló mellett az NB I B-ben is rendeztek játéknapot legutóbb, melynek keretében zalai rangadót is vívtak, hiszen az Aquaprofit-NTSK II. a Z. Csuti-Hydrocomp SK csapatát fogadta a 2. fordulóban.

Kühne László

Aquaprofit-NTSK II.–Z. Csuti-Hydrocomp SK 3:9

NB I B-s sakk csapatbajnoki-mérkőzés. Nagykanizsa.

Eredmények (elöl a hazaiak): Krutti–Horváth Á. 1:0, Orsó–Czebe 0:1, Zsirai P.–Mészáros T. döntetlen, Sipos J.–Tésik döntetlen, Havanecz B.–Horváth T. 0:1, Ladányi–Horváth Gy. 0:1, Papp N.–Mádl I. 0:1, Biskopics–Dobos 0:1, Kercsmarics–Csiszár döntetlen, Felde I.–Horváth S. 0:1, Haselbach–Boronyák 0:1, Horváth Cs.–Bali döntetlen

Havanecz Bianka koncentrál, de Horváth Tamás (háttal) nyert. Fotó: Gergely Szilárd

Teljes mértékben megvalósult az a jóslat, hogy az egerszegiek nagyon biztosan nyerték a második vonal megyei rangadóját. A kanizsaiak csapatvezetője, Papp Nándor Mádl Ildikótól szenvedett vereséget. A vendégeknél „Horváth-napot" tarthattak, hiszen Horváth Tamás, Horváth Gyula és Horváth Sándor is sikerrel vette partiját. A Z. Csuti 16 ponttal áll a tabella élén, az Aquaprofit II. 6 ponttal a 10.

Az NB II-es bajnokság zalai vonatkozású mérkőzésein: Z. Csuti Baki Agrocentrum–Kisbér 3:9. Győztek: Németh A., Kókai Döntetlen: Csiszár és Plecskó

Z. Csuti Baki Agrocentrum–Arborétum SE 7,5:4,5. Győztek: Bubits, Nagy, Vass D. Korcz, Preisz, Kertész Döntetlen: Farkas, Bárdossi és Vas I.

Z. Volán TE–Kisbér 2:10. Győzött: Ruszin A. Döntetlen: Tamás és Gábor

Sárvár–Keszthelyi Spartacus 4:8. Győzött: Tóth D., Bézsenyi Döntetlen: Pintérné Kovács M., Rezsek, Soós, Szittár.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!