Sport

2014.06.13. 09:06

Jól szerepeltek a Kanizsa Sörgyár SE teniszezői

Nagykanizsa – A Magyar Hallássérültek Sportszövetsége nemrég rendezte meg Országos Teniszbajnokságát a Kanizsa Sörgyár SE támogatásával a dél-zalai városban.

Horváth-Balogh Attila

A teniszbajnokságnak az Ady utcai röptepálya adott otthont, ahova Budapestről, Kaposvárról, Zalaegerszegről és Nagykanizsáról érkeztek versenyzők. A nőknél az elmúlt évekhez hasonlóan 4 versenyző nevezett – tudtuk meg Horváth István tenisz szakágvezetőtől. Ők körmérkőzéses rendszerben mérték össze tudásukat.

A verseny díjazottjai és a szervezők, hátsó sor: (balról jobbra) Takács Róbertné jeltolmács, Horváth Istvánné, Hofstetter Lajos, Horváth István szövetségi kapitány, Schlegl Péter. Első sor: Dr. Horváth Patrícia a Magyar Paralimpiai Bizottság képviseletében, Csarni Nikolett, Tanító Dorottya és Kiss Renáta (Fotó: Szakony Attila)

 

A versenyben I. helyezett lett Tanító Dorottya (SSC), II. helyezett Kiss Renáta (Kaposvár), III. helyezett pedig Csarni Nikolett (SSC). A férfiak versenyén 8 játékos indult, akiket két négyes csoportba sorsoltak, ahol szintén körmérkőzéses rendszerben mérték össze tudásukat. A csoportokból a két első helyezett került a négyes döntőbe. Itt körmérkőzések során alakult ki a bajnokság végeredménye. I. helyezett: Hofstetter Lajos (Kanizsa Sörgyár SE) II. helyezett: Horváth István (Kanizsa Sörgyár SE) III. hely: Schlegl Péter (Kaposvár). A helyezettek oklevelet vehettek át.

– Előzetes reményeinknek megfelelően jó hangulatú sportrendezvényt sikerült rendeznünk, szép időben, remek versenyfeltételek között, ahol minden versenyző jól érezte magát. Valamennyi résztvevő kifejezte azon óhaját, hogy ősszel ismét találkozzunk – zárta végül mondandóját Horváth István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!